top of page

Alleen wat uit het hart komt, zal harten raken
               Johan Wolfgang von Goethe

WELKOM OP DE SOOFA

Een ontmoetingsplek voor mensen die méér antroposofie willen leren kennen, via studie- en leesgroepen, tentoonstellingen, concertjes, vergader- en overlegmomenten, kunstzinnige activiteiten, cursussen,.. 

KOPERBAL met HANDEN.jpg
IMG-20210724-WA0000.jpg

CURSUSSEN&
EVENEMENTEN 

De SoofA wil haar ruimte ter beschikking stellen van mensen die een eigen initiatief willen voorstellen, een introductie-avond over een eigen cursus willen organiseren, of er de cursus zelf willen laten doorgaan. Onze voorkeur gaat uit naar initiatieven met een antroposofische inhoud, of die minstens niet in tegenspraak zijn met de antroposofische visie op het mens-zijn. Het kunnen muzikale avonden, lessen of tentoonstellingen zijn die gericht zijn op allerlei onderwerpen: kunstzinnig werken, politiek, gezondheid, pedagogie,… 
We zijn natuurlijk ook van plan om zelf initiatieven te nemen. 

VERGADEREN

In de SoofA is er tijd en ruimte om te vergaderen. Er zijn al meerdere groepen, voornamelijk antroposofische studie- en lees- en werkgroepen in Gent, die er regelmatig samenkomen. 

 

Contacteer ons voor meer informatie over de praktische modaliteiten (voorwaarden, huishoudelijk reglement,…) via de contactpagina.

PROGRAMMA VOOR 2024 - 2025 IN VOORBEREIDING!

DULCAMARA 2 20160828 (2).jpg

Maak de SOOFA mee mogelijk!

Doneer (klein of groot) 

bottom of page