top of page

zo 26 mrt

|

De SoofA

Wekelijkse cursus authentiek meerstemmig zingen met Gwendolyn De Smet (3/4)

Voor mensen die graag zingen en al enige ervaring hebben met zingen en auditief waarnemen. Stressloos genieten in de beleving van trillingen en harmonie. Een combinatie van bestaande meerstemmige liederen vanuit verschillende culturele en wereldse stromingen. We werken met partituren als houvast.

Wekelijkse cursus authentiek meerstemmig zingen met Gwendolyn De Smet (3/4)
Wekelijkse cursus authentiek meerstemmig zingen met Gwendolyn De Smet (3/4)

DATA

26 mrt 2023, 20:00 – 21:30

De SoofA, Ferdinand Lousbergskaai 43, 9000 Gent, België

INFO

Een cursus met culturele, technische en creatieve inhoud. Een combinatie van bestaande meerstemmige liederen vanuit verschillende culturele en wereldse stromingen, en een vleug technische scholing om je stem, gehoor én innerlijke muzikaliteit verder te ontwikkelen. Je krijgt inzicht in hoe harmonie voor bepaalde stemmingen zorgt door dit zelf te ondervinden en te verinnerlijken. 

Voor mensen die graag zingen en al enige ervaring hebben met zingen en auditief waarnemen. Stressloos genieten in de beleving van trillingen en harmonie. Heb je nog nooit gezongen, dan start je beter met losse lessen of een cursusreeks ‘Zingen voor ’t plezier‘. We werken met partituren als houvast voor wie dat wil, maar het lezen ervan moet je niet zelfstandig doen. Noten kunnen lezen is geen vereiste.  Kostprijs: 70€ per persoon Inschrijven: via gwendolyn@de-ongetemde-stem.be of via Gwendolyn haar website Bij vragen of aarzelingen: bel Gwendolyn (0485/972395)

Share This Event

bottom of page